Každodenný život vysokoškoláčky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nový frajer/ frajerka

Ako to chodí ked si kamaráti nájdu nového frajera/ frajerku...
Aj Vám sa už niekedy stalo, že ste mali najlepšieho kamaráta, kamarátku boli ste spolu celú dobu, celé dni a zrazu si našiel frajera/ frajerku a prestal s Vami komunikovať alebo len minimálne?
   Nikedy som to tak nebrala, lebo ja nie som z tých, čo to takto robia, pretože kamarátov si vážim a aj ked je u mňa chlap na prvom mieste, vždy si nájdem čas aj na kamarátov. No v poslednej dobe si všetci moji kamaráti z rodného mesta ponachádzali svoje lásky a zrazu už ich ani nevidim. Tak to potom o čom je?
   Volám si von kamarátku, tá ide k frajerovi, nemá asi čas na dve hodiny ísť si sadnúť na kávu. Kamarát, s ktorým som si písala a chodievala von  sa vrátil k bývalej a zrazu o ňom ani nepočujem. Kamarátka, s ktorou sa poznám už od základnej školy zo svojim frajerom začla dokonca bývať, sú silno zamilovaní, frajer ju nepúšťa ani von s babami a už si nemáme ani čo povedať.  A čerešnička na torte kamarát, ktorý mi vyčítal môj bývalý vzťah, že som sa zmenila prestala sa s ním baviť a dávala prednosť svojmu frajerovi, si našiel frajerku, s ktorou trávi veškerý svoj volný čas a na svoju starú kamarátku si už ani nespomenie, zakiaľ sa ja sama neprivterknem, no ale to už skončilo....
  Kto mi vysvetlí takéto správanie? Chápem, sú zamilovaní, ale to sa museli tak velmi zmeniť? Keď som bola zamilovaná ja, vždy som si našla čas aj na kamarátov, aby sa necítili, tak ako ja teraz... Nuž, ale dobré vedieť nabudúce už budem sobecká aj ja a kľudne ich mažem zo života, a potom mi zas môžu vyčítať, že s nimi nekomunikujem.... No jediné im môžem povedať: ,,Ako ty ku mne, tak ja k tebe."

Kamaráti | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014